Adatvédelmi tájékoztató

Az Európai Unió új Általános Adatvédelmi Előírásának (General Data Protection Regulation, GDPR) való megfelelés és kapcsolódó adatvédelmi jogszabályok alapján a Tájérintő az alábbi adatvédelmi tájékoztatót hozta létre, amely az Általános Szerződési Feltételeinek mellékletét képezi.

Az adatkezelő: hírlevél olvasóink, ügyfeleink adatait a Veritas Kulturális Egyesület (továbbá Egyesület) kezeli.

Székhelye: 5600 Békés, Keserű sor 16.
Adószáma: 18383472-1-04
Honlapjának webcíme: www.tajerinto.hu
Ügyintézés e-mail címe: tajerinto@gmail.com

Tartalom:

1. Az adatvédelmi tájékoztató célja
2. A Kezelt adatok köre és adatkezelési célok, adatok tárolásának időtartama
3. Az ügyféladatok továbbítása

1. Az adatvédelmi tájékoztató célja

Az adatvédelmi tájékoztató célja, hogy meghatározza a kezelt személyes adatok körét, az adatkezelés módját, valamint biztosítsa az adatvédelem alkotmányos elveinek, az adatbiztonság követelményeinek érvényesülését, s megakadályozza az adatokhoz való jogosulatlan hozzáférést, adatok megváltoztatását és jogosulatlan nyilvánosságra hozatalát, vagy felhasználását.

A személyes adatok kezeléséhez a szolgáltatás nyújtása során alkalmazott elektronikus hírközlő eszközöket úgy kell megválasztania és üzemeltetnie, hogy a kezelt adat a jogosulatlan hozzáférés ellen védett (adat bizalmassága) legyen.

2. Az Egyesület által kezelt adatok köre és adatkezelési célok

A weboldalon található regisztráció menüpont alatt lehet az adatbázisba ingyenesen regisztrálni. Az adatkezelés az önkéntes megadástól azok törléséig tart. Regisztrációkor megadandó személyes adatok: név, email cím, település, irányítószám, cím, utca, házszám, megye, telefonszám.

Az Egyesület adatbázisban tárolja a természeti látványosságok és egyéb töténelmi épületek paramétereit, amelyeket földrajzi koordinátái alapján a felhasználó keresési feltételeinek megfelelően egy Google térképen megjelenít. , ill. felvitt tételek: természeti- vagy épület objektum megnevezése, GPS koordináták, egyéb részletek.

Továbbá az Egyesület adatbázisban tárolja az ügyfelei által felvitt rendezvények részleteit; azok időintervallumát és GPS koordináta pontokkal megadott helyét, díjazás ellenében.

Ezen kívül díbekérőn, számlákon tüntetjük fel a felhasználó nevét és lakcímét.

Hírlevél

A felhasználónak lehetősége van feliratkozni hírlevelükre. Ilyenkor a megadott email cím bekerül a hírlevél adatbázisunkba. A hírlevélről bármikor le lehet iratkozni a hírlevél alján található leiratkozási linken keresztül. Emellett az adatbázisból való törlését az érintett kérheti elérhetőségeink valamelyikén. A megadott személyes adatokat nem minden esetben ellenőrizzük. A megadott adatok megfelelősségéért annak megadója felel.

3. Adatok továbbítása harmadik félnek

A felhasználó személyes adatait adatfeldolgozó részére nem továbbítjuk, semmilyen szolgáltatónak és partner egyesületeknek nem adjuk át.