Felhasználási feltételek

A Tájérintő weboldal (továbbiakban oldal) üzemeltetője: Veritas Kulturális Egyesület (továbbá Egyesület).

Székhelye: 5600 Békés, Keserű sor 16.
Adószáma: 18383472-1-04
Honlapjának webcíme: www.tajerinto.hu
Ügyintézés e-mail címe: tajerinto@gmail.com

Szellemi alkotásokhoz fűződő jogok

Felhasználók által szolgáltatott tartalmak

Az ilyen jellegű tartalmak a természet kincsei, és a jövőbeni rendezvények részleteiről szolgáltatott tartalmak. Az előbbiek ingyenesen, az utóbbiak pedig díjazás ellenében kerülnek publikálásra. Tájékoztatjuk felhasználóinkat, hogy az Egyesület nem szándékozik a fizetett tartalmat semmilyen formában, még módosítva sem saját céljaira felhasználni. Előfordulhat azonban, hogy már hasonló tartalmat tett közzé az Egyesület korábban is.

Ügyfeleink beleegyeznek abba, hogy az általuk közzétett tartalmak bárki számára elérhetőek és azok hitelességéért, az azokban előforduló hibákét az Egyesület felelősséget nem vállal.

Továbbá, tájékoztatjuk arról, hogy az Egyesület minden olyan jogellenesnek ítélt tartalmat az oldalról eltávolítja, mint amelyben pornográf jelentéssel bíró, rasszista vagy idegengyűlölő, ill. rendzavarásra felbujtó kijelentések vannak, vagy amelyek mások személyiségi jogait sértik.

Az oldal sérthetelensége szempontjából veszélyes tartalmak, mint pl. amelyek számítógépes vírusokat hordoznak vagy egyebek, amelyek a rendszer biztonságát megbontják, nem tölthetők fel.

A Egyesület szellemi termékei

Az oldalon publikált anyagokhoz (szövegeket és képeket tartalmazó blogokban, bejegyzésekben és cikkekben) fűződő szerzői-, logó-, védjegy- és más szellemi alkotáshoz fűződő jogok jogosultja az Egyesület.
Az olvasónak lehetősége van az oldal tartalmából készült tartalmat az Egyesület előzetes engedélyével magáncélra; nem kereskedelmi célokra felhasználni. Ennek feltétele, hogy az oldal látogatója figyelembe veszi a szellemi tulajdonhoz fűződő jogokat, és a tartalmat módosított formában saját célra felhasználni.

Adatvédelem

Az adatvédelmi tájékoztató az oldalon kitett minden anyagra kiterjed. Erről bővebben itt olvashat.

Irányadó jog és joghatóság

Az oldal a régi Magyarország, a Kárpát medencén belül lakó felhasználók számára készült. A felhasználó az oldal látogatásával elfogadja, hogy annak használatából származó követelésekre Magyarország joga alkalmazandó. A felmerült jogvitákkal kapcsolatban Magyarország bíróságai rendelkeznek kizárólagos joghatósággal. Továbbá, a felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja a jelen felhasználási feltételeket.

Változások

A Tájérintő a jelen felhasználási feltételek változtatásának jogát fenntartja.